FAQ – Spørsmål og svar

Vi gjør jobben raskt og rimelig – DET ER EASY

Har Easy Verksteder alle offentlige godkjenninger?

Ja vi er godkjente bilverksteder og oppfyller alle krav fra Statens Vegvesen vedrørende kompetanse og utstyr.

Hva slags deler benyttes?

Vi benytter originaldeler eller deler med tilsvarende kvalitet.

Hvilke standarder følger EASY Verksted?

Vi har tilgang til bilenes tekniske data og spesifikasjoner. Alt arbeid utføres etter bilprodusentens retningslinjer med nødvendige spesialverktøy, utstyr og moderne diagnoseutstyr.

Hvilken kompetanse har EASY verksted?

Våre fagteknikere har lang erfaring og deltar på kurs og opplæring. Dette er viktig for å holde kompetansen høy og følge med i den tekniske utviklingen på moderne biler.

Hvordan forholder vi oss til forbrukerrettigheter?

Gjennom vår eier Bilservice er vi tilsluttet Norges Bilbransjeforbund.

Vi forholder oss til forbrukerkjøpsloven, forbrukermyndigheter og alle kjente forretningsvilkår som benyttes i bilbransjen.

Service og reparasjon til lave priser

N

Uavhengig

N

Alle merker uansett alder

N

Erfarne og kompetente teknikere

N

De beste deleprisene

Gjennom vår partner Hertz Vestfold tilbyr vi  gunstig og fleksibel bilutleie fra 447,- per døgn, inkludert fri kilometer.

Vi har venteområde med Wi-Fi og varm  drikke.

 

 

Bildeler til alle biler

Gjennom våre samarbeidspartnere har vi suveren og rask tilgang på de beste delene til gunstige priser. Vi har god kompetanse og skaffer deler på tvers av alle bilmerker.

Lave priser

Med stort utvalg, prisroboter og kontinuerlig jobbing med mange av verdens største produsenter, sørger vi alltid for beste pris til deg.

Høy kvalitet

Vi benytter kun kvalitetsdeler. Når du reparerer bilen hos oss kan du være trygg på at våre deler har en topp kvalitet, og der det er hensiktsmessig bruker vi også originale deler. Vi forholder oss til anerkjente produsenter som følger EUs direktiver for bilbransjen, som ISO, ECE90 og Matching Quality-sertifiseringer.